Çukurova Kavram Koleji ve Dünya Şampiyonu Anteplioğlu'nu ziyaret etti
Çukurova kavram polisinin öğrencisi dünya şampiyonu Elif Eylül okul yöneticileri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu'nu makamında ziyaret etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- Amerika Matematik Olimpiyatlarında 4.sınıflar arasında Dünya Birincisi olan Elif Eylül Kılıç’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu tarafından plaket verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şampiyon Elif Eylül’ün 4 yıldır eğitim gördüğü Çukurova Kavram Koleji öğretmenlerine,yöneticilerie ve Bilsem öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.
-Gurur verici Başarı
American Mathematics Olympiad (AMO) 2025 sonuçlarına göre ilçemizden gurur verici bir başarı haberi geldi.
Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi ve Çukurova Kavram Koleji 4. sınıf öğrencisi Elif Eylül Kılıç, on binlerce öğrencinin katıldığı bu prestijli uluslararası matematik organizasyonunda Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Bu anlamlı başarısının ardından öğretmenleri ve anne-babasıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Anteplioğlu’nu ziyaret etti.
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Genç yaşta elde edilen bu dikkat çekici birincilik, akademik disiplinin, özverili çalışmanın ve doğal yeteneğin en güçlü göstergelerinden biridir. Elif Eylül’ün bu başarısı hepimize gurur vermiş, ilçemizin eğitimdeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuştur. Kendisini, emeği geçen öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz" dedi.








