Büyükşehir Ekibi Çamlıyayla'da Muhtarlarla Buluştu
Mersin Büyükşehir Belediyesi muhtarlık işleri daire Başkanı ve ekibi Çamlıyayla kaymakamı ve çamlıyayla'daki muhtarlarla istişarede bulundu
MAGAZİN
Yayın: 14 Ekim 2025 - Salı - Güncelleme: 14.10.2025 20:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Çamlıyayla’da görev yapan muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.
Sebil yolu üzerinde bulunan MESKİ yerleşkesinde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Soner Yetgin, MESKİ İşletmeler 3. Bölge Dairesi Başkanı Önder Yandımata, Büyükşehir ve MESKİ’nin diğer yetkilileri ile Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı-Belçınar Muhtarı Bayram Ali Taş ve muhtarlar katıldı.
Toplantının açılışında söz alan Büyükşehir Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Soner Yetgin ile MESKİ İşletmeler 3. Bölge Dairesi Başkanı Önder Yandımata, tamamlanan çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili bilgiler aktarıp, ardından tek tek muhtarları dinlediler.
KAYMAKAM AVCI’YA ZİYARET
Bu arada Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Soner Yetgin, MESKİ İşletmeler 3. Bölge Dairesi Başkanı Önder Yandımata, Büyükşehir ve MESKİ’nin diğer yetkilileri, Çamlıyayla Kaymakamı Veli Avcı’yı da makamında ziyaret ettiler.
Kaymakam Veli Avcı, nazik ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerini iletti.
Yorumlar (0)