Büyükşehir Belediyesi Grup Yollarının Kalitesini Arttırıyor
SELAHATTİN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerde sürdürdüğü hizmet atağına bağlı mahalle grup yollarında da devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, uzun yıllardır sorun oluşturan ve şikayetlere neden olan 10 kilometre uzunluğundaki Alifakı-Çağbaşı-Çiçekli-Karaçerçili ve Simithacılı grup yolunda yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerde sürdürdüğü hizmet atağına bağlı mahalle grup yollarında da devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, uzun yıllardır sorun oluşturan ve şikayetlere neden olan 10 kilometre uzunluğundaki Alifakı-Çağbaşı-Çiçekli-
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezlerindeki caddelerde sürdürdüğü yenileme atağına bağlı mahalle grup yollarında da devam ediyor. Ekipler yıllardır sıkıntı yaratan olumsuzlukları bir bir ortadan kaldırıyor.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin Tarsus’a bağlı ovada yer alan, tarımsal üretim faaliyetlerinin de sıklıkla yapıldığı yerleşim yerlerini birbirine bağlayan grup yollarında gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaşlardan takdir topluyor. Ekipler, uzun yıllardır şikayetlere neden olan 10 kilometre uzunluğundaki Alifakı-Çağbaşı-Çiçekli-
Sezon hızlı başladı, onlarca kilometre yol asfaltlandı
Havanın ısınmasıyla birlikte kırsal mahalle yollarını yenileme çalışmalarına hız veren Büyükşehir, Haziran ve Temmuz ayları boyunca onlarca kilometrelik yol ağında önce zemin ıslah ve yama çalışması, ardından 2. kat sathi kaplama asfalt işlemini gerçekleştiriyor.
Kısa süre önce Tarsus’a bağlı ova bölgesinde bulunan 22 kilometre uzunluğundaki Halitağa-Akarsu-Kelahmet-
Ekipler, Tarsus’taki mesaisine uzun yıllardır şikayetlere neden olan 10 kilometre uzunluğundaki Alifakı-Çağbaşı-Çiçekli-
“Yolumuz bozuktu, şimdi çok güzel oldu”
Alifakı Mahallesi Muhtarı Ahmet Yağır, çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Çok memnunuz, bütün köy yolları buradan geçiyor. Çiftçi kullanım yolu da, arazi yolu da. Karaçerçili’ye kadar, Simithacılı’ya kadar buradan geçiyorlar. Yolumuz bozuktu, şimdi çok güzel oldu, çok muazzam oldu. Bir gün mücadele ettiler, ellerine kollarına sağlık. Vahap Başkanımıza Alifakı Köyü Muhtarı olarak teşekkür ediyorum, emeği geçenlere de ellerine, kollarına sağlık diyorum” dedi.





