Başkan Koçak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Başkan hoca mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine bıraktığı en değerli miras olan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 102. yıl dönümünü kutlamanın büyük gurur, sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz.
29 Ekim 1923, milletimizin kaderini kendi elleriyle yeniden yazdığı, bağımsızlık ve özgürlük yolunda tarihimizin en gururlu sayfalarından biridir. Cumhuriyet, bir yönetim biçiminden öte, bu topraklarda kader birliği yapan milyonların ortak iradesi, kararlılığı ve azminin simgesidir.
Kuruluşundan bugüne 102 yıldır Türk milleti, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerlemeye, laiklik, demokrasi, eşitlik ve özgürlük gibi temel değerlere sıkı sıkıya bağlı kalmaya devam etmektedir. Bu değerler, Cumhuriyetimizin temeli olduğu kadar, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan en güçlü dayanaklarımızdır.
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında bizlere düşen görev üretmek, katma değer yaratmak, istihdam sağlamak ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunmaktır.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de bölgemizi sanayisiyle, tarımıyla, ticaretiyle güçlendirmek, Tarsus’u üretim, yatırım ve istihdam üssü haline getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 102. yılında da ‘daha güçlü bir ekonomi, daha güçlü bir Tarsus’ hedefiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal ve istikbalimiz için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."





