Ali Boltaç: Tarsus’un Sorunlarına Derman Olmaya Geliyoruz
SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı genç İşadamı Ali Boltaç, seçime yönelik çalışmalarında temposunu hızla yükseltirken, “Tarsus'un sorunlarını da, çözüm yollarını biz biliyoruz. Tarsus'un geçmişten günümüze birikmiş olan sorunlarına DERMAN olmaya geliyoruz” dedi.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı genç İşadamı Ali Boltaç, seçime yönelik çalışmalarında temposunu hızla yükseltirken, “Tarsus’un sorunlarını da, çözüm yollarını biz biliyoruz. Tarsus’un geçmişten günümüze birikmiş olan sorunlarına DERMAN olmaya geliyoruz” dedi.
Partili çalışma arkadaşları ve parti yöneticileriyle birlikte seçime yönelik çalışmalarını sürdüren ve sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan CHP Belediye Başkan A.Adayı Ali Boltaç, kentteki işsizliği kökünden çözecek projelerle yönetime gelmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, “İşçinin sorunu şartları, işsizin ekmek, esnafın siftah, yaşlının ulaşım, gencin sosyallik, kadının güvenlik, engellinin erişim, çocuğun ise hem sağlık hem eğitim. Tarsus büyük bir kent, sorunları da büyük. İnanan, çaba sarf eden, el birliği ile karar alıp iş birliği yapan, halkından kopmayan, seçime kadar vaat vermekle kalmayan, seçimden sonra da söylediklerinin arkasında duran her vekil bu sorunların üstesinden gelir. Yeter ki başka amaçları olmasın. Ben bu yola derman olmaya çıktım, bunu da ancak sizlerle yapabilirim. Başarı tekil değildir, tek kazanılamaz. Ben ayrımcılık etmeden herkes için çalışmayı, kentimizin/halkımızın çıkarlarını korumayı ve var olan sorunlarımıza beraber çözüm üretip üstesinden gelmek için bu yola baş koydum. Ben 1 Nisan sabahı Tarsus’ta halkın iktidarını kurmak için varım. Gün birlik olma günü. Biz birlikte daha güçlü bir şekilde bütün engellerin, sorunların üstesinden geleceğiz ve daha mutlu bir Tarsus’u beraber inşa edeceğiz. Güzel günler bizi bekliyor.” diye konuştu.
Günlük siyasi çalışmalarıyla ilgili olarak düşüncelerini gazetecilere açıklayan CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Boltaç, “Tarsus’umuzu el ve gönül birliği içinde hak ettiği güzel ve çağdaş geleceğine taşıyacağız. 25 yıl aradan sonra halkımızla birlikte Tarsus Belediyesinin burcuna CHP’nin bayrağını dikeceğiz. Tarsus’umuzu 7’den 77’ye kadar tüm hemşehrilerimizle birlikte geleceğe taşıyacağız. Bizim yerel iktidarımızda Tarsus üretecek, Tarsus ve Tarsuslular kazanacak. Halkımızın yaşam kalitesi ve refah düzeyi yükselecek. Kısaca bizim dönemimizde Tarsus hayalet şehir olmaktan çıkarak, geçmişteki gibi 24 saati dinamik bir kent haline dönecek. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı Tarsus’un geleceği için, Cumhuriyet Halk Partisi’nde buluşuyoruz ” şeklinde sözlerini tamamladı.